"Jag har använt programmet ett tag nu och skulle verkligen vilja ge en rekommendation för ett undervärderat program! Vi på Din Bokföring har jobbat med flertalet bokförings och redovisningsprogram men för enskilda firmor tycker vi absolut att eFRedo är bäst!"
Dejan Pecirep  / Din Bokföring    www.dinbokforing.se
 
"Hurrah för eFRedo i deklarationstider! I år var det förstå gången jag har deklarerat med stöd av programmet och det gick som på räls. Med några knapptryckningar hade jag alla uppgifter jag behövde och jag lämnade in min deklaration några veckor i förväg. Otroligt!"
Catriona M Chaplin  / CMC Scientific English for Publication    www.scientificenglish.se
 
"Är själv mycket nöjd och har rekommenderat andra, även om jag själv inte använder alla finesser ännu. Tack för ett bra program!"
Suzanne Edström  / seMARK    www.semark.se
 
"Jag är mycket nöjd med eFRedo! Det har blivit roligt att bokföra, otroligt nog."
Cecilia Wennerström  / Wela Förlag    www.welaforlag.se
 
"Med eFRedo har jag full kontroll över hur det går för företaget och det är viktigt för mig! Att jag även kan lägga in min lön från företaget jag jobbar på och få ett skatteuträknat resultat är bra och det tror jag eFredo är ensamt om."
Tina Kjellander  / TiKei's Naturprodukter    www.tikei.se
 
"eFRedos stora styrka är integrationen med privatekonomin när man har enskild firma, att kunna få en överblick över hela ekonomin är klart suveränt! Hjälpen är bra, servicen snabb och personlig. Dessutom är prissättningen human."
Jan R Andersson / Jan-Soft       www.jansoft.se
 
"Tack för ett skitbra program, jag fattar inte varför jag började jäklas med andra program när detta fanns redan när jag skapade firman!"
Martin Ljunggren  / Northrol Städ & Service    www.northrol.se
 
"Tack för ett superbra bokföringsprogram! Jag har använt eFRedo nu i ca tre år och är jättenöjd."
Mattias Eriksson  / Webjörn Data & Nätverkskonsult    www.xsoft.se
 
"Tack än en gång för hjälpen, och för ett bra program!"
Christer Larsson  / Chribba Music    www.chribbamusic.se
 
"Detta kallar jag service, snabbt svar på en röd dag. Bra och tydlig info, jag lyckades, tack så jättemycket för hjälpen."
Carina Jacobsson       www.tni.com/1910215
 
"Tack för ett utmärkt bokföringsprogram. Jag testade åtskilliga innan jag fastnade för detta. Pris vs. funktioner vs. enkelhet är tämligen oslagbart."
Lars Jelleryd  / Leventrix
 
"Ett mycket trevligt o komplett bokföringsprogram. Gillar kund o levreskontra, autoavskrivningen o den läckra fakturautskriftsfunktionen!"
Robert Eneslätt  / Aldex IT
 
"Vilken bländande support :) Jag kommer att varmt rekommendera det här programmet till alla som jag vet är intresserade."
Curth Demred  / Taxi & Bud Söderhöjd
 
"Jag är mycket nöjd med programvaran som är enkel att använda även för en icke datasnubbe."
Thord Jonsson  / TGJ Konsult
 
"Jag använder eFRedo sedan 1,5 år och är mycket nöjd med programmet."
Timo Rajala  / StockholmSofia
 
"Jag har provat ert bokföringsprogram lite och är väldigt imponerad, använder idag Visma Enskild Firma men tycker att ert verkar mycket bättre."
Anna Larsson  / PA Larsson´s Allservice
 
"Superbra service, helg och allt! Jag är mycket lättad att det fungerar igen! Det är ett fantastiskt bra bokföringsprogram som jag ofta och gärna rekommenderar andra!"
Frida Gårdmo  / Tranås miljötjänst